Skip to content

Online Elite Stieren Veiling

Diamond Genetics organiseert meerdere malen per jaar een Online Elite Stieren Veiling.
Tijdens deze veilingen worden Top stieren van wereldberoemde fokbedrijven verkocht aan Internationale opererende KI organisaties.
 
Beroemde stieren zoals JK Eder Ciderman (Ascol & AI Total), Dukefarm Sillian (Ascol), Bossanova (Masterrind), KHW Fraiko (Bova Genetics), DG Popstar (Intermizoo), DG Albero Eldora (SBS) en vele anderen werden verkocht via deze veilingen.
Voor KI organisaties is het de manier om op een efficiënte manier hun fokprogramma te vullen met de meeste gewilde genetica can dit moment. Genetica afkomstig uit de beroemdste fokstallen met vaak de hoogste genomic fokwaarden wereldwijd beschikbaar.
Voor fokkers is het de meest transparante manier om te bepalen wat een KI stier waard is en alle geïnteresseerden op een gelijke manier de mogelijkheid te geven tot het verkrijgen van hun topstier. 
De veilingvoorwaarden zijn zo opgesteld dat ze zorgen voor een eerlijke balans tussen koper en verkoper waarbij het risico en betalingen duidelijk geregeld zijn. 
Heeft u interessante stieren of drachtigheden en wilt u meer weten over de mogelijkheden om deze te verkopen via de komende stieren veiling neem dan contact op met Jan de Vries te bereiken via email jandevries@diamond-genetics.nl of telefonisch via 0626250502.