Skip to content

Cogent Supershot #1 Fokstier NVI!

Supershot blijft imponeren. Als jonge genoomstier was Supershot al zeer populair, als stiervader met zonen als o.a. DG Charley, Quantum, Windmill en Superhero zeer succesvol en met het toevoegen van dochters aan zijn fokwaarde blijft hij verbazen! Tijdens de afgelopen December draai pakt hij de #1 positie bij de fokstieren op basis van zijn dochters. Met maar liefst 311 NVI overtuigd Supershot! Zijn dochters zijn productief, hebben een gunstige vet-/eiwit verhouding, uitmuntende uiergezondheid en een zeer uitgebalanceerd exterieur. Supershot scoort positief voor alle onderbalk kenmerken! Maar niet alleen in Nederland doet de dochters van Supershot het goed, ook in de USA, Canada, Engeland en Duitsland laat hij zeer gunstige dochter-geteste fokwaarden zien! Supershot is gefokt door De Volmer Holsteins en Diamond Genetics.