Skip to content

Succes voor DG-klant, de VOST te Leer, Duitsland

Op 13 maart jongstleden werden in Leer 2 dochtergroepen getoond van stieren waar de VOST te Leer en de gebruikers zeer tevreden over zijn. Brentano (Balisto x Sudan x Xacobeo en uit de Caps Mairy’s) is als embryo via de DG EG-veiling naar Duitsland verkocht en laat nu zeer uniforme, zwartgekleurde dochters zien die uitstekend functioneren. De andere stier Disanto (Doorman x Dempsey x Xacobeo) komt uit een diepe Franse koefamilie en is door DG France voor de VOST opgespoord. Disanto is een echte Doorman-zoon en stamt uit de beroemde Carf Emeraude familie: veel rastype en uitstekende uiers. Beide leveren datgene wat hun fokwaarden laten zien en de sperma-verkoop zit in de lift. Genomics @ work! Gefeliciteerd VOST en gebruikers.

https://www.vostov.de/content/cache/beitragsbilder/imageLeft/Brentano151587Balisto_2019low.jpg?t=1551193529
Brentano (Balisto x Sudan x Xacobeo)

https://www.vostov.de/content/cache/beitragsbilder/imageLeft/DisantoDoorman151598_2018_low.jpg?t=1551193529
Disanto (Doorman x Dempsey x Xacobeo)