Skip to content

European Masters Sale CATALOGUS ONLINE!

Het aftellen is begonnen tot HET evenement op de mondiale Holstein-fokkerij agenda: De Europese Show in Libramont en de European Masters Sale die plaatsvindt op de vrijdagavond (12 april) in de Libramont showring! De catalogus is nu online en biedt één van de beste line-ups ooit aan op een Europese veiling! In de veiling heeft u de mogeijkheid om direct genetica aan te schaffen uit de beste koeien van het ras zoals Galys-Vray, Strans-Jen-D Tequila Red, Luck-E Advent Kandie-Red, KHW Regiment Apple Red, Rosiers Blexy Goldwyn, Lovhill Goldwyn Katrysha, Peak Goldwyn Rhapsody, Blonding Goldwyn Subliminale, Du Bon Vent Inkapi en vele anderen! Tevens worden er meerdere dieren verkocht bovend de 2800 GTPI (tot wel +2897 GTPI & >1000 $ NM), meerdere dieren boven de 4 PTAT en +20 DGV Conformation, >160 RZG (tot wel 166 RZG) en vele andere top indexdieren die een grote stempel kunnen drukken op elke veestapel en op het ras in de toekomst! De catalogus is online! Kijk verder om de catalogus online te bekijken!

CATALOGUS  –  KLIK HIER
De catalogus is online!