Skip to content

Succes voor DG en partners op Europese Show in Libramont 13 April 2019

Diamond Genetics en haar partners JK Eder Holsteins en Drakkar Holsteins zijn bijzonder in hun nopjes met het succes van de Nederlandse groep op het onlangs gehouden EK in Libramont. De Nederlandse groep van 4 volwassen Holsteins acteerde ijzersterk en wist zich vóór de groep van landen als Italië en Spanje te plaatsen. Deze landengroep met zowel JK DG Esmeralda (eigen aan DG & JK Eder Holsteins), inmiddels EX-92 en Drakkar Bulona, nu ook EX-92 en eigen aan de familie Steegink & Hullcrest Holsteins,  maakte een ijzersterke indruk en behaalde de derde plaats op deze memorabele Europese Show. Nederlandse koeien hebben uitstekend gepresteerd en wij zijn blij en trots dat we een rol in het sterke optreden van de Nederlandse groep in de landencompetitie van dit EK, hebben mogen vervullen.


Landen groep Nederland wat resulteerde in BRONS!!


Drakkar Bulona EX-92-NL – 5de plek individueel Europese show
Gefokt door Drakkar Holsteins en verkocht via de Drakkar Sale naar Steegink & Hullcrest Holsteins


JK DG Esmeralda EX-92-NL – 6de plek individueel Europese show
Gefokt en eigen aan JK Eder Holsteins & Diamond Genetics