Skip to content

Foto van DG Charley-dochter DG Bodile! BARBARA EX-95 familie!

Als kalf voerde zij de Net Merit toplijst aan, DG Bodile, inmiddels is zij ruim 9 maanden in lactatie, ingeschreven met AB-85 (AB uier) als vaars in Duitsland en is zij bezig met een uitstekende eerste lactatie met 3.7% EIWIT! Bodile’s moeder MS DG-TM Delta Blake heeft meerdere zonen bij de KI afgeleverd en onlangs leverde zij via haar Mixer-dochter ’s Werelds hoogste Nacash-dochter voor GTPI, Gen Blake (Nacash x Mixer x Blake), slechts 2 punten verwijderd van de 2900 GTPI grens! Kijk verder voor de foto’s.


DG Bodile VG-85-DE VG-MS 2yr.  (PEDIGREE) – foto 9 maanden in lactatie
(DG Charley x Delta x Calbrett Supersire Barb VG-86-USA 2yr. x VG-86-CAN 2yr. Superstition x Rainyridge Talent Barbara EX-95-USA)


Stamkoe: Rainyridge Talent Barbara EX-95-USA