Skip to content

DKR Lexi bemachtigd de unieke score van EX-96!!

De Italiaanse nationale kampioene DKR Lexi, eigen aan Al.Be.Ro, wist haar score te verhogen naar de magistrale score van EX-96 in Italië. Dit maakt haar de derde koe met deze unieke score in Italië. Eerder werden Italiaanse holsteins niet hoger ingeschreven dan EX-93!! DKR Lexi won tevens haar klasse op de Italiaanse nationale show vorig jaar en is gefokt door Drakkar Holsteins / Diamond Genetics Frankrijk waarna ze in de Vente Drakkar Sale werd verkocht naar haar huidige eigenaar. Lexi is een Windbrook dochter uit een Stol Joc (geïmporteerd als embryo uit Amerika) x Titanic die terugvoert op Savage-Leigh Licorice EX-92-USA.


DKR Lexi EX-96-IT
Windbrook x DKR Linda EX-90-NL EX-92 uier (v. Stol Joc) x Savage Leigh Titanic Lexey EX-90-USA  x Savage-Leigh Licorice EX-92-USA

  • Grand Champion Italian National Show 2017
  • Classwinner Italian National Show 2019
  • 2nd European Open Holstein Show Verona 2016
  • 1st place SPACE 2014


DKR Lexi tijdens de Italiaanse nationale show in 2019


3rde moeder: Savage-Leigh Licorice EX-92-USA GMD DOM
HM. All-American 5-Yr. Old 2006