Skip to content

Gen Bibian, ontwikkeld zich in een geweldig invloedrijke fokkoe

Haniko dochter Gen Bibian ontwikkeld zich in een geweldige invloedrijke fokkoe, niet alleen voor het Diamond Genetics fokprogramma, maar ook in de gehele Holstein fokkerij met een aantal opkomende hoge zonen en dochters. Gen Bibian is ingeschreven met VG-86-NL met VG-87 voor haar Uier als vaars en is een hoog productieve koe met een voorspelde 305 dagen productie van 11.196kgM met 4.3% Vet and 3.4% Eiwit. Vandaag de dag is ze nogsteeds de #5 PTAT Koe (>2 Jaar) in Europa met +4.08 PTAT en is de hoogte GTPI koe in de PTAT Top 20. Ook behoort ze tot de top Conformation in Canada met +15 Conformation. Gen Bibian is een dochter van Siemers Lambda HANIKO uit een VG-86 VG-89 Uier 2jr. Undenied dochter gevolgd door de volle zus van Crushtime en Crushabull en voert terug op Regancrest-PR Barbie EX-92-USA.

GEN BIBIAN VG-86-NL VG-87-MS 2yr. heeft zowel met de elite zonen als dochters buitengewoon goed gefokt. Bibian’s Haxl son DG Beacher zal beschikbaar komen in de Sexing Technologies portfolio. Hij is een van de meest bijzondere stieren van het ras en combineert +2742 GTPI met +4.05 PTAT. 2 van haar andere top zonen komen beschikbaar via Ai-Total. Haar Davinci zoon DG Blackburn is een van de hoogste Conformation stieren in de wereld met +16 Conformation op Canadese basis, met een droom linear en een geweldige balansrijke hoogtemaat / voorhand index. DG Bauer is haar Monteverdi zoon met +2802 GTPI en bijna +3.00 PTAT, +149 RZE in zijn Duitse index en +13  Conformation in Canada.

BIBIAN haar dochters in het Diamond Genetics Fokprogramma:

> DG BARBEL (v. Parfect)
USA: GTPI +2790 / PTAT +3.86 (1 out of only 10 animals in the breed with this GTPI / PTAT combination)
CAN: GLPI +3484 / Conformation +14

> DG BIANA (v. Haxl)
USA: GTPI +2705 / PTAT +3.77
CAN: GLPI +3404 / Conformation +13

> DG BRYSSA (v. Haxl)
USA: PTAT +4.05 / GTPI +2605 (Top 20 GTPI heifer >4 points PTAT in the WORLD!)

> DG BLYTHE (v. Have It All)
USA: PTAT +3.79

> DG BONICA P A2A2
USA: PTAT +3.91
CAN: +13 (Top ranking POLLED heifer

Wilt u snel een stap zetten in het verbeteren van uw veestapel in het hoogste exterieur zonder in te leveren op vruchtbaarheid, uiergezondheid en productie neem dan contact op met Jan of Pieter om deel te nemen aan het DG fokprogramma!


GEN BIBIAN VG-86-NL VG-87 Uier 2jr. (Click here voor haar pedigree)


Foundation cow: Regancrest-PR Barbie EX-92-USA

Wilt u snel een stap zetten in het verbeteren van uw veestapel in het hoogste exterieur zonder in te leveren op vruchtbaarheid, uiergezondheid en productie neem dan contact op met Jan of Pieter om deel te nemen aan het DG fokprogramma!

Contact details for Diamond Genetics partner agreement:

Jan de Vries                                                       Pieter Pasterkamp
jandevries@diamond-genetics.nl             p.pasterkamp@ai-total.n
Tel: +31 626250502                                          Tel: +31 621462552