Skip to content

VACATURE: Medewerker donorlocatie Diamond Genetics

300 stuks jongvee van het allerhoogste genetische niveau, daar kan jij wel voor zorgen! Voel jij je thuis tussen de koeien, heb je oog voor details en een passie voor fokkerij? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:

Diamond Genetics zoekt een medewerker voor de dagelijkse werkzaamheden op haar donorstation. Hier staan de vrouwelijke dieren uit het fokprogramma gehuisvest. Je draagt mede de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werkzaamheden en de gezondheid van de dieren
Het welzijn en de gezondheid van onze dieren staat voor jou op één. Voor het bewaken van de kwaliteit zie jij de noodzaak van werken met protocollen. Je werkt nauw samen in het team van stalmedewerkers, met onze embryo specialisten en Logistiek, daarom ben jij goed in communiceren.

FUNCTIE EISEN

Vind jij het leuk om in contact te zijn met diverse afdelingen bij een internationale organisatie? En herken jij je daarnaast in de volgende punten? Dan komen wij graag in contact.

• Je hebt aantoonbaar werkervaring op veebedrijven
• Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding
Wij bieden:

• Een werkplek tussen genetisch hoogwaardige en unieke dieren.
• Een zelfstandige fulltime functie binnen een gedreven team waarin je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen
• Flexibele werktijden;
• Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Het bedrijf:

Diamond Genetics is een internationale organisatie, gespecialiseerd in de ontwikkeling, import en export van rundvee (genetica): KI stieren, embryo’s en vrouwelijke donoren. Diamond Genetics is onderdeel van een holding met onder andere de bedrijven A.I. Total en Eurogenes. De donorlocatie is sinds 2021 in gebruik.

De organisatie is de laatste jaren sterk gegroeid en is nog steeds groeiende. Diamond Genetics werkt met een jong team in een dynamische omgeving. Hierdoor is veel ruimte om te leren. Wij staan met beide benen op de grond en kunnen snel schakelen wanneer de situatie erom vraagt. Binnen Diamond Genetics krijg je de kans te ontwikkelen en kun je meegroeien met de organisatie. Energie halen uit je werk vinden wij belangrijk.

Voorbeelden van het Diamond Genetics fokprogramma:Cogent SUPERSHOT


DG CHARLEY


Col DG CRUSHTIME


OH DG RUBELS-RED


OH DG TOPSTONE

Voor meer informatie over deze vacature: 

Jan de Vries
JdVries@Diamond-Genetics.nl
Tel. +31 (0)6 26250502